Inner color WORKSHOP

Ontdek in één middag waar je echt blij van wordt

Boek een Inner Color Workshop waarin je geïnspireerd wordt om anders  te kijken naar jezelf en kleur.

Kom alleen of samen met je dochter, vriendin of zus. Maak kennis met mijn passie om jou van binnenuit te laten voelen wat kleur voor je kan doen.

Na deze middag kijk je anders naar jezelf en kleur.

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch</p>
<p>Inner colour workshop
Stans Inner Stijlcoach Inner colour workshop
Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch</p>
<p>

Voelen wat KLEUR kan doen

Ik kan zelf intens blij worden als ik een kleur draag waarbij ik het gevoel heb dat het klopt. Dat het in balans is, dit voel ik van binnenuit en laat mij dan naar buiten toe veel meer stralen.

Mijn passie is om ook jou van binnenuit te laten voelen wat kleur voor jou kan doen. Je op een andere manier te laten kijken naar jezelf en de kleur van je kleding en de verschillende effecten te laten ervaren.  

Op die manier laat jij je dan niet meer zo makkelijk verleiden tot miskopen en voel jij je elke dag authentiek. In deze workshop vertrekken we van binnenuit en gaan ook technisch kijken welke kleuren in balans zijn met jouw huid, haren en ogen.

Wat kun je VERWACHTEN tijdens de workshop?

Regelmatig geef ik voor maximaal 8 enthousiaste dames een inspirerende “Inner Color Workshop” met een uitgebreid programma waar ikzelf erg enthousiast over ben. Hoe het programma er precies eruit ziet verklap ik nog niet helemaal. Ben je al wel nieuwsgierig neem een kijkje op mijn Instagram account.

Dit kan ik je alvast wel vertellen:

  De workshop wordt altijd gehouden in de middag
  En altijd van 13.00 uur tot 17.00 uur
 Het is cadeautje aan jezelf en starten we met bubbels 
 Ieder krijgt een persoonlijke analyse
 Door de groep krijg je veel kleurentraining
 Ook ontvang je advies over je haarkleur en accessoires
 Je krijgt een impressie kleurkaart en een omschrijving van je kleurtype mee
 De workshop vind plaats in mijn studio in Den Bosch
De investering voor deze middag is € 197,00 excl. btw
Na betaling is jouw plek definitief

Na deze WORKSHOP… 

…kijk je volledig anders naar kleuren en grijp je niet meer zomaar een kleur uit het rek in de winkels en je kledingkast. Je vertrekt voortaan vanuit ‘hoe jij je wilt voelen’ en niet iets aan trekken en afwachten ‘hoe het voelt’.

Heb je na deze workshop dat je voor nóg meer transformatie wenst te gaan, dat je jouw unieke stijl volledig wenst te verankeren in jouw lifestyle? Dan krijg je deze investering van mij terug als je binnen 1 jaar ‘Ja’ zegt tegen déInner Style Journey, nothing  to lose!

De eerstvolgende
WORKSHOP
is op…


 vrijdag 23 augustus | VOL
woensdag 11 september | staat gepland
woensdag 9 oktober
| staat gepland  

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch</p>
<p>

“Ik koos VEILIG voor zwart

Superzonde eigenlijk, nu ik weet dat ik juist heldere kleuren nodig heb! En ik kan veel meer kleuren dragen dan dat ik dacht. Zelfs helderrood en blauw!

Vanaf nu geen donkere saaie kleuren meer voor mij. Ik ben mijn hele kledingkast langzaam aan het transformeren naar een heldere lente kast met hier en daar een poederige zomerkleur. En ik merk dat ik mezelf zoveel krachtiger voel nu ik die kleuren draag met in het achterhoofd dat het mij ondersteunt in wie ik ben.

De Inner Colour Workshop was voor mij heel waardevol. Een leerzaam onderdeel was om de meegebrachte kleding op kleurtype te leggen, lesje wat warm, koel, helder of gepoederd is. Nooit gedacht dat hier stiekem zoveel verschil in zat!  

Buiten dat Stans zelf al een heerlijke persoonlijkheid is, geeft ze de workshop met heel veel energie. Een prachtige locatie, verwennerij met lekkere dingen en echt aandacht voor iedereen. En dat met een groepje vrouwen die enthousiast lopen te kakelen, chapeau Stans!  

En de volgende dag ben ik meteen een helder blauw jasje gaan kopen. Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen, maar wat staat me dat fantastisch! Zonder jou had ik dit jasje nooit gedragen.

– Salina van den Nieuwenhuizen
Teamleider Research & Development bij NCVB, Provocatief & Creatief Coach

Stans Inner Stijlcoach | Kleuradvies & stijladvies op maat in Den Bosch</p>
<p>

“Sinds de workshop weet ik wat KLEDING en KLEUR écht kan doen

 

Vorige week zei mijn vriend: ‘Wat heb je toch leuke kleding aan de laatste tijd! Helemaal jij.’ Ik droeg eerst gewoon wat lekker zat, ook helemaal prima natuurlijk. Maar sinds de kleurenworkshop van Stans weet ik wat kleding en kleur écht kan doen. Dat ik me in die ene rode broek echt mezelf voel wanneer ik naar buiten ga, in die lichtblauwe blazer krachtig tijdens afspraak met een klant en gewoon lekker speels in dat losse jurkje op het strand.

Ik had niet verwacht dat alleen al één middag zo veel verschil zou maken in hoe ik me de maanden daarna zou voelen in mijn kleding. Ik koop tegenwoordig alleen nog maar kleding als ik een volle “JA” voel, voor minder ga ik niet. Mijn moodboard dat ik voor de workshop maakte, de kleurkaart die ik daarna kreeg van Stans en vooral mijn gevoel geven daarin de doorslag. Deze middag was ontzettend waardevol en heeft mijn een boost gegeven in zelfvertrouwen! En daarbij is Stans ook gewoon een ontzettend leuk mens met gigaveel verstand van stijl.

– Milou Kuper
Grafisch vormgever & creatief strateeg

Veelgestelde VRAGEN

Ik wil aansluiten bij de workshop maar overweeg ook het Inner Stijl Journey is het dan niet dubbel?

 De Inner Color Workshop is een geweldige manier om de kracht van kleur te ontdekken en bewuster om te gaan met je kledingstijl. Het is een kans om te leren zien welke kleuren voor jou het aller mooist staan en ervaren waar jij  blij van wordt. En als je na deze workshop voor nog meer transformatie wilt en je unieke stijl volledig wilt integreren in je levensstijl, dan heb ik goed nieuws voor je! Als je binnen een jaar ‘Ja’ zegt tegen de Inner Style Journey, krijg je de investering in de workshop terug, dus je hebt niets te verliezen! Ik kijk ernaar uit om samen deze stijlvolle reis te maken!

Ik kan niet op de geplande datum deelnemen, kan ik mij dan al wel inschrijven?

Als je niet kunt deelnemen op de geplande datum, betekent dit niet dat je de boot hebt gemist!
Echter de belangstelling voor de Inner Workshop is elke keer zo groot dat ik simpelweg een inschrijflijst niet kon bij houden.

Maar maak je geen zorgen, regelmatig plan ik een nieuwe Inner Color workshop in en zodra ik de eerstvolgende datum weer heb ingepland, zal ik dit meteen delen op mijn Instagram account. Dus, als je mij nog niet volgt op social media, is dit het perfecte moment om dat te doen. Blijf ook regelmatig mijn website in de gaten houden, want daar zal ik de nieuwe datum ook aankondigen.

Wens je alvast een richtlijn te weten, aarzel dan niet om mij een e-mailtje te sturen. Ik geef je graag een update. 

Het lijkt me erg leuk om mee te doen, kan ik ook alleen komen?

Je bent van harte welkom om ook alleen deel te nemen, want iedereen kan aansluiten, of je nu alleen komt of met iemand anders. Laat me je vertellen, er zijn altijd dames die in hun eentje aansluiten in elke groep. Het wordt zeker gezellig want alle dames delen dezelfde nieuwsgierigheid, welke kleuren staan jou het allermooist!